Om våra partners och karriärmöjligheter

Bergkvarabuss

I Mekka Traffic Group ingår bl.a. Bergkvarabuss, som är det mest kända varumärket inom koncernen. Bergkvarabuss bedriver kollektivtrafik, skoltrafik samt kommersielltrafik i stora delar av Sverige. Dessutom har vi en stor serviceverksamhet som går under namnet Mekka Service där vi utför fordonsservice och reparationer. Vidare utför koncernen även spårburen trafik genom bolaget Stockholms Spårvägar.

Som bussförare på Bergkvarabuss erbjuder vi ett varierat och spännande arbete – med kunden i fokus och säkerheten främst. Koncernen har cirka 2500 medarbetare och vi finns på ett 30-tal orter i Sverige. Våra medarbetares driv och delaktighet genomsyrar koncernens värderingar, vilka är proaktiva, professionella samt personligt engagerade.

Är du nyfiken på att veta mer om våra bussförartjänster?
Välkommen att kontakta Daniel Cedergren, HR Business Partner, tfn 072- 574 19 24.

Välkommen till Bergkvarabuss – tillsammans hela vägen!

Keolis

Keolis är ett av Sveriges största kollektivtrafikbolag och verkar i en framtidsbransch. Keolis Sverige har 5 000 anställda. Tillsammans med uppdragsgivarna utvecklar Keolis kollektivtrafiken, förenklar vardagen för resenärer och bidrar till ett hållbart resande.

I Sverige bedriver Keolis kollektivtrafik i:
Stockholm (SL), Västra Götaland (Västtrafik),
Uppland (UL), Värmland (Karlstadsbuss),
Dalarna (Dalatrafik) och Skåne (Skånetrafiken).

Vi kan erbjuda en trygg och stabil anställning, och en arbetsplats som genomsyras av mångfald, goda utvecklingsmöjligheter och kamratskap. Här arbetar människor från världens alla hörn vilket vi ser som en stor tillgång.

Se Keolis lediga jobb HÄR!

Nobina

Vi är Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag. Hos oss jobbar 13 000 människor varje dag för att hitta lösningar på både vardagspussel och samhällets stora utmaningar. Vi är väldigt glada för att du har valt att följa med oss på resan. Tillsammans är vi stora nog att göra skillnad.

Se Nobinas lediga jobb HÄR!

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa. Det gör vi genom att skapa integrerade lösningar för persontrafik över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 11 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi väldigt stolta över. Transdev Sverige ingår i Transdev Group. Med över 100 000 medarbetare världen över är Transdev Group ett av världens största persontrafikföretag med ett brett erbjudande som spänner över en mängd olika färdslag.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med över åttio års erfarenhet. Vi är 6 600 medarbetare och finns över hela Sverige. Dagligen möjliggör vi ca 400 000 resor – med buss, tåg, taxi, spårvagn och fartyg.

För mer information kontakta:
Jessika Ziarkowska
08-629 51 66
Jessika.ziarkowska(a)transdev.se
Hållbarhet

Vy

Vy buss AB tillhör Vy-koncernen som ägs av norska staten (motsvarigheten till Sveriges SJ). Vy buss AB bedriver både kollektivtrafik, som sträcker sig från Östersund i norr till Lund i söder, samt kommersiell trafik under varumärkena Vy bus4you, Vy express samt Vy flygbussarna. Vi är idag drygt 2000 anställda i Sverige utspridda på 20 depåer och har en omsättning på ca 2,1 miljarder.

För mer information kontakta:
Hans Båmstedt
hans.bamstedt(a)vy.se